2. november 2006 kell 10:25

Lumesadu põhjustas Rootsis ja Soomes kaose

Lumesadu põhjustas Rootsi pealinna Stockholmi ümbruses liikluskaose ning Ida-Soomes on jäänud rohkelt majapidamisi elektrita, vahendas ETV 24 Rootsi telekanali SVT uudist.

Öösel oli blokeeritud liiklus Stockholmi sisse ja välja viivatel teedel ning ka ühistransport ei toiminud. Õhtul ja öösel ei toiminud rongiliiklus ning paljud reisijad pidid öö veetma Stockholmi keskraudteejaamas. Rongiliiklus loodeti siiski hommikuks enam-vähem taastata.

Rootsis esines hilinemisi ka lennuliikluses ja laevaühenduses Gotlandi saarega.

Ida-Soomes oli öösel 3000 majapidamist elektrita, kuid teisipäeva hommikuks olid 2000 klienti uuesti elektri tagasi saanud. Halb ilm häirib liiklust ka Soome teedel ning neljapäeva hommikul peatus rongiliiklus Tamperes.

Hetkel kuum