• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Windows Vista ja Microsoft Office 2007 said valmis

  Pärast kolme aastat pingelist arendustööd on Microsoft kuulutanud välja Windows Vista ja Microsoft Office 2007.
  8. novembril kuulutas tarkvaragigant välja mõlema toote RTM- (Ready To Manufacturing) versioonid, mis on esialgu kättesaadavad vaid Microsoft Technet Plusi ja MSDNi klientidele. Ametlikud väljalaskmistseremooniad toimuvad 30. novembril üle maailma, ent pärast mida muutuvad uued tooted kättesaadavaks tarkvarakindlusega klientidele (Software Assurance'i klientidele).
  Tavakasutaja saab mõlemad tooted kätte alles järgmise aasta 30. jaanuaril. Erinevad väljalaskmisajad on seotud peamiselt riistvaratootjate palvega muuta oma riistvara ajurid (draiverid) kokkusobivaks Windowsi uue versiooniga.
  Esialgu plaanis Microsoft Vistat kui pisikeste muudatustega Windows XPd, kuid lõppkokkuvõttes on Windows Vista nullist programmeeritud operatsioonisüsteem, kus on silmas peetud kõiki olulisi kasutaja vajadusi.
  Windows Aero (uus kasutajaliides), Internet Explorer 7 ja Windows Sidebar ehk pisirakendustest koosnev külgpaan on üksikud näited uuenduste kohta.
  Microsoft Office 2007 tutvustab uut kasutajaliidest, mille abil on võimalik kasutajal hõlpsalt ja kiirelt kasutada funktsionaalsust, mis eelnevates versioonides oli küll olemas, ent suurem osa tavakasutajatest ei teadnud kasutada.
  Microsoft on loonud eeldused uuele rakendusprogrammide generatsioonile, mida me näeme alles poole kuni kolmveerand aasta pärast.
  Windows Vistalt on esialgu oodata tervet hulka kokkusobivusprobleeme vanemate rakendustega ja erinevat tüüpi riistvaraga. Sellega peaks kindlasti ülemineku juures arvestama.
  Samuti on Microsoft planeerinud uue Vista funktsionaalsust tagasiulatuvalt ka Windows XP peal rohkelt toetada.
  Autor: Ronnie Jaanhold
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Mandre: terviseedendus saagu lähtekohaks
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Börs: Nasdaqi indeks langes korrektsiooni
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Rakveret juhib koroonasse nakatunud linnapea ja Jaak Roosaare avaldab tänavused plaanid
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Kallas lubas kaaluda ettevõtete võrgutasude vähendamist ja hinnalae seadmist
Koalitsioonipartneriga peetavate läbirääkimistega rappa jooksnud Reformierakonna juht ja peaminister Kaja Kallas lubas teisipäeval siiski kaasa mõelda uute toetuste kehtestamisele.
Koalitsioonipartneriga peetavate läbirääkimistega rappa jooksnud Reformierakonna juht ja peaminister Kaja Kallas lubas teisipäeval siiski kaasa mõelda uute toetuste kehtestamisele.