Radissonis asuvad firmad peavad kontorid poolest päevast sulgema

23. november 2006, 13:17

Seoses USA presidendi George W. Bushi Eesti
visiidiga peavad Radissoni hotellis asuvate firmade kontorid oma töö ümber
korraldama.

"Julgestuspolitsei palvel peame esmaspäeval alates kella kahest kuni teisipäeva hommikul kella üheksani oma kontori ruumid inimestest tühjaks tegema. Ruumidesse peame tagama juurdepääsu, et siis julgestuspolitsei koos koertega saaks kõik ruumid üle kontrollida. Juurdepääsu peame tagama neile ka seifidesse," märkis 1PartnerKinnisvara partner Tanel Tarum.

Tema sõnul jääb kontorisse vaid sekretär. Maaklerite tööd see Tarumi sõnul ei häiri, sest enamus asju aetakse ära mobiilidega ning kohtumised selle pärast ära ei jää. "Ümberkorraldused võivad ebameeldivad olla vaid meie klientidele, kuid me loodame, et nad mõistavad."

Tarumi arvates on sellised turvameetmed mõistlikud. " Parem karta, kui kahetseda. Eesti mainele mõjuks väga halvasti, kui siin miskit juhtuks. Seega ma arvan, et sellised turvameetmed on põhjendatud," lisas Tartum.

Sama infot kinnitas ka Bachmann Partnerid advokaadibüroo sekretär. "Esmaspäeval kella kahest pannakse maja kinni. Järgmisel hommikul kella üheksast saab jälle tööle."

USA president George Bush tuleb Eestisse 27. ja 28. novembril.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. November 2006, 13:16
Otsi:

Ava täpsem otsing