• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Käo: ei tasu teisi kopeerida

  Ärimees Jüri Käo sõnul võiksid inimesed investeerida neisse valdkondadesse, kus tuntakse end tugevana. Samuti soovitab ta originaalseid ideid genereerida.

  "Igaüks võiks investeerida selles valdkonnas, kus on konkurentsieelis ja tuntakse end tugevana," soovitas Käo.
  "Ei tasu kopeerida teisi. See, et kuskil kellelgi läheb mingil alal hästi, ei tähenda, et sul ka hästi läheb. Tuleb investeerida sellel alal, kus on kogemust ja kus ollakse edukas. Näiteks, kui sul on kingavabrik, siis edenda seda, mitte ära sukeldu kinnisvaraärisse, sest seal läheb praegu hästi," lisas Käo.
  Selleks, et Äripäeva TOPi etteotsa jõuda ning ka muidu ettevõtmistes edukas olla, Käo mingit konkreetset investeerimisvaldkonda välja tuua ei soovinud. "Ma ei soovita ühtegi konkreetset ala. Teistest eeskuju võtta või teisi kopeerida pole mõtet. Pigem tasub ise mõni originaalne idee leiutada," soovitas Käo.
  Tema sõnul on kõik koostatavad TOPid subjektiivsed ning ei pruugi alati peegeldada tegelikkust. "Eks neid TOPe tehakse terves maailmas ning alati pole tulemus objektiivne. Kuid pigem võiksid need olla ja neid võiks teha," märkis Käo.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Endine minister: kui me toidutootjaid ja põllumehi ei aita, tulevad pankrotid
Käimasolev energiahindade kasv paneb kodumaised põllumehed ja toidutootjad väga suure surve alla. Kui valitsus neile konkreetsete abimeetmetega võimalikult kiiresti appi ei tule, siis ähvardab nimetatud sektori ettevõtteid pankrotilaine, kirjutab endine maaeluminister, riigikogu maaelukomisjoni esimees Tarmo Tamm (Keskerakond).
Käimasolev energiahindade kasv paneb kodumaised põllumehed ja toidutootjad väga suure surve alla. Kui valitsus neile konkreetsete abimeetmetega võimalikult kiiresti appi ei tule, siis ähvardab nimetatud sektori ettevõtteid pankrotilaine, kirjutab endine maaeluminister, riigikogu maaelukomisjoni esimees Tarmo Tamm (Keskerakond).
Helsingi börsil käib valus langus
Helsingi börsi indeks on täna teinud suurima languse pärast eelmise aasta aprilli, hommikul alanud valus langus on päeva peale ainult süvenenud, vahendab Kauppalehti.
Helsingi börsi indeks on täna teinud suurima languse pärast eelmise aasta aprilli, hommikul alanud valus langus on päeva peale ainult süvenenud, vahendab Kauppalehti.
Päikeseenergia tootjate arv kolmekordistus ja kasvab veelgi
Möödunud aastal kasvas taastuvatest allikatest toodetud elektrienergia maht üle 15 protsendi, suurima osa taastuvenergiast andsid biomass, biogaas ja jäätmed ligi 60 protsendiga, kõige kiiremini kasvas aga päikeseenergia tootmise maht ja tootjate arv, teatas Elering.
Möödunud aastal kasvas taastuvatest allikatest toodetud elektrienergia maht üle 15 protsendi, suurima osa taastuvenergiast andsid biomass, biogaas ja jäätmed ligi 60 protsendiga, kõige kiiremini kasvas aga päikeseenergia tootmise maht ja tootjate arv, teatas Elering.
Selgusid Eesti edukaimad iduettevõtted
Täna õhtul selgusid Eesti Startupi auhindade saajad, kes on möödunud aasta edukaimad Eesti iduettevõtted, maailma muutvate ideede elluviijad ning Eesti idusektori arengusse panustanud tegijad ja investorid.
Täna õhtul selgusid Eesti Startupi auhindade saajad, kes on möödunud aasta edukaimad Eesti iduettevõtted, maailma muutvate ideede elluviijad ning Eesti idusektori arengusse panustanud tegijad ja investorid.