• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Jõulumeeleolu - mis see on?

  Andmine, andestamine, hoolimine … aeg olla oma perega. Kohtuda taas inimestega, kes on sulle tähtsad, kuid kellega läbi kogu aasta kestval kiirel argipäeval ei leia aega trehvata. Soov olla parem, olla hea laps.
  Või mis ma siin nüüd jahun? Demokraatlikus ühiskonnas ei tohi diskrimineerida kedagi, ka pahasid lapsi. Headuse presumptsiooni järgi ei ole keegi enne paha, kui selleks mõistetud. Meedia tutvustab uusi pahasid lapsi iga päev! Võib-olla oleme kõik pahad, miks muidu algasid jõulud tänavu hiljem? Ma olin juba oktoobri keskel valmis teadeteks, et kellelgi on hea meel mulle teatada, mis on parim jõulukink, kuid hullus ei alanud ega alanud. Nüüd on juba detsember täies õies, kuid ajupesu, külma ilma ega lund eriti ei kusagil. Muru on alles roheline, metsas leiduvat seeni.
  Linnas looduslike jõulude puudumist väga ei märkagi. Reklaamid mu teleaknas on ju ikka lumerohked ja taevas siravad tähed moodustavad ostukäru. Et jõuluvana kindlasti tuleks, on tänapäeval mitu teed - võib olla hea laps, aga võib ka osta õiget jooki või külaskäigu hoopis loosiga võita! Loosimist kontrollib tarbijakaitseamet, kes kindlasti ei luba jõuluvanal valima hakata, et see on hea ja see paha laps. Kena jõulu ja ... pikka janu, pahad lapsed!
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Alexander Elder hoiatas Toomase konverentsil pullituru lõpu eest
Eesti juurtega börsikaupleja Alexander Elder on turgude suhtes pessimistlik ning usub, et ka Tallinna börsil on oodata varsti karuturgu.
Eesti juurtega börsikaupleja Alexander Elder on turgude suhtes pessimistlik ning usub, et ka Tallinna börsil on oodata varsti karuturgu.
Kuidas Kaarel Kotkas pauguga majandusteooria põhitõe selgeks sai
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
USA süüdistab Valgevene ametnikke piraatluses seoses Ryanairi lennuki intsidendiga
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.