Riigiprokuratuur: ajakirjanikud on ennast manipuleerida lasknud

Mariliis Pinn 21. detsember 2006, 15:12

Riigiprokuratuur ei ole Eesti Ekspressi
tänases artiklis toodud väiteid ajakirjanikele ega ühelegi teisele selleks
mitteõigustatud isikule avaldanud ega kinnitanud.

Samuti nõustub Riigiprokuratuur kaitsepolitseiameti seisukohaga, et Eesti Ekspressi ajakirjanikud on tõenäoliselt lasknud asjast huvitatud isikutel endaga manipuleerida ning selle tulemusena on ajakirjandusse faktide pähe esitatud erinevaid spekulatsioone ja meelevaldseid tõlgendusi, teatas riigiprokuratuur.

Lisaks artiklis mainitud isikute kahjustamisele paneb see kahetsusväärsel kombel kahtluse alla ka käimasoleva kriminaalmenetluse seaduspärasuse, mis võibki olla artikli allikateks olevate isikute tegelik soov.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. December 2006, 15:11
Otsi:

Ava täpsem otsing