Üks küsimus: Kas olete aasta jooksul joonud Pärnu õlut?

ÄP 02. veebruar 2007, 00:00

Ivari Padar, Riigikogu liige
Olen joonud seda uut Pulsi õlut. See on täitsa hea. Aastal 1987 pidin ma aga Eesti Üliõpilaste Ehitusmaleva komandörina terve suve jooma Pärnu õlletehase Valgeranna Õlut ja vot see oli kangelastegu! Tegemist oli vaieldamatult tollase Nõukogude Liidu loodepiirkonna kõige kehvema õllega.

Peeter Võsa, endine Võsareporter
Ei ole. Ma joon üldse väga harva õlut. Ma ei ole seda sorti inimene, kes ostab endale koju kümme kasti õlut ja joob ennast õllest täis. Ma joon õlut pigem maitse pärast poole pudeli kaupa. Ma olen kindlasti Pärnu õlut proovinud, aga ju ta siis ei avaldanud mulle muljet. Võib-olla ma nüüd selle küsimise peale lähengi ja ostan pool pudelit.

Aivo Pärn, ASi GoBus juhatuse esimees
Olen küll. Käisin meie Pärnu filiaali direktoril külas, tema pakkus ning ütles, et ainult Pärnu õlut tuleb juua. Aga Pulsi jõin viimati neli päeva tagasi, see on väga hea õlu.

Juku-Kalle Raid, "KesKusi" peatoimetaja
Ma jõin alles eile Pärnu õlut, mille nimi on Puls. Pärnu õllest Žiguli maitses mulle vahepeal kõige rohkem, aga heledal Pulsil pole häda mitte tuhkagi. Täitsa okei õlu on.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing