A ja B - kuulake järjest!

Lennart Beat 14. september 2007, 00:00

Aasta parim PR-kampaania kulmineerus nädala algul, kui hiphopi suurim "tüli" nende kolmandate albumite ilmumisega lõppes.

Avanädala võidab West, sest "Stronger" on ülbem lugu kui "Ayo Technology". Mõlema singli produtsent on aga Timbaland! Pikemas perspektiivis järgneb suht võrdne "heitlus", sest need on omas aknas täpselt teostatud plaadid. "Curtise" kaas võib ju toores olla, aga tavapärast multikavägivalda tasakaalustab moodne peavoolu hittparaad. Teisisõnu - puhas lõbu. 50 teab bisnist ja neli järgmist lööklugu tugeval CD-l on ta aktsiatele hea. Kanye on aga täpselt nii geenius kui väidab end olevat. "Graduation" on Westi järgmine klass, nagu lubatud oligi, ja ambitsioonid tabavad põhiliselt märki. Album on värske nagu tänane varahommik, hiphopi käegakatsutav haute couture. Võtke mõlemad, kuulake järjest - tähistage ebatavalist muusikanädalat!

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:49
    Otsi:

    Ava täpsem otsing