Vaene riigiisa, rikas tudeng

Eleri Lopp 24. september 2007, 00:00

Teisipäeval lükkas Riigikogu tagasi eelnõu, millega oleks tekkinud tudengil võimalus saada vähemalt poole alampalga suurust palka. Vaatamata asjaoludele, et väliseksperdid avaldasid ideele toetust ning OECD teeb märkusi, et Eestis ei ole kõigil võrdsed hariduse omamise võimalust, riigikogu koalitsioon ideed ei toeta.

Praegu, mil 60% tudengitest juba töötab ja 20% otsib tööd, peaks valitsus tegema kiired otsuse ja panema ka tudengid osa saama meie palju räägitud majandusedust. Tülgastav on lugeda samal ajal, kuidas valitsuse ja riigikogu liikmetel toetusi tõstetakse. Oh, vaesed ministrid, kas teile tõesti ei piisa 5000kroonisest eluasemekulude hüvitisest, et seda 7000 kroonile tõstate?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:03
    Otsi:

    Ava täpsem otsing