Reklaamiagentuuri Idea rooli asub keerama uus juht

Hille Tressum 29. jaanuar 2008, 14:03

Eesti juhtiva reklaamiagentuuri Idea Euro
RSCG uus tegevjuht on Birjo Kiik, senine ettevõtte juht Mark Eikner jätkab tööd
firmas juhatuse liikmena

Eikner keskendub tulevikus ettevõtte arengule Baltikumis ja Soomes, teatas ettevõtte.

Firma suurosaniku, viimased 12 aastat ettevõtet juhtinud Mark Eikneri, sõnul on juhi vahetus tingitud vajadusest suunata rohkem tähelepanu Soome- ja Baltikumisuunalisele strateegilisele arendamisele.

Eikner on seadnud sihiks keskenduda Idea omanikeringi kuuluvate turundusettevõtete laiendamisele ning uusmeedia teenuste arendamisele.

"Eesmärk on saada juhtivaks agentuuriks Põhjamaades ja Baltikumis, puhtalt reklaamile orienteeruv agentuur jääb konkurentsitingimustes hetkel liiga ühetahuliseks, seega pöörame juba olemasolevate teenuste kõrval rohkem tähelepanu eelkõige uusmeedia arendamisele,"sõnas Eikner.

Veebruari algusest uuele ametipostile asuv Birjo Kiik töötas varemalt Idea Euro RSCG strateegilise juhina ning on turundusvaldkonnas aktiivselt kaasa löönud juba 1996. aastast. Kiik on eelnevalt töötanud Hansapangas personaalpanganduse turundusjuhina, Baltic FCB projektijuhina ning Valioris müügi- ja turundusdirektorina. Bakalaureuse kraadi omandas Kiik Taru Ülikooli Majandusteaduskonnas ning magistrikraadi EBSis.

Idea AD AS on tegutsenud Eesti turul täisteenust pakkuva reklaamiagentuurina alates 1996. aastast. Ettevõte kuulub rahvusvahelisse kommunikatsiooniketti Euro RSCG. Koos Läti ja Leedu agentuuridega töötab grupis hetkel üle 100 inimese.
Ettevõtte keskendub oma klientidele täisturunduslahenduste pakkumisele. Seda alates traditsioonilistest reklaamväljunditest nagu trükised, plakatid, tele- ja raadioklipid lõpetades meediplaneerimise ja suhtekorraldusega ning seda kõike kolmes Balti riigis. Ettevõtete 2007. aasta kogukäive oli 375 miljonit krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. January 2008, 14:39
Otsi:

Ava täpsem otsing