Tullio Liblik: kliente üksinda korterisse ei lase

Hille Tressum 11. veebruar 2008, 16:21

Saaremaa ärimehe Tullio Libliku sõnul näeb
ettevõte kord ette, et klient külastab meelepärast korterit koos maakleriga.

aripaev.ee küsimusele, kas ettevõte pakub usaldusväärsetele klientidele võimalust tutvuda korteriga, mida soovitakse soetada, ka ilma maakleri juuresolekuta, vastas Saarte Investeeringu omanik Tullio Liblik, et nemad oma klientidel vahet ei tee, kõikidele klientidele on ette kirjutatud ühesugused reeglid.

"Kohtleme kõiki oma kliente võrdselt ning kõikidele toimivad ühesugused tingimused," sõnas Liblik ning lisas, et kui kliendil on soov korteriga tutvuda, siis tehakse seda ettevõte esindaja juuresolekul, kes jagab kliendile korteri kohta asjakohast informatsiooni. Samuti on võimalik korterist huvitunud inimesel kaasa võtta ekspert, kes annab inimesele korterisoetamisel nõu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. February 2008, 16:26
Otsi:

Ava täpsem otsing