USA dollar kardab elamuturu näitajaid

18. veebruar 2008, 10:57

USA dollar kaupleb euro suhtes kahe nädala
madalaimal tasemel, kuna investorid kardavad, et USA elamuturu regressioon
jätkab süvenemist.

„Dollar jätkab sel nädalal tõenäoliselt odavnemist. Kõik püüavad hinnata kui palju ja kui kiiresti USA keskpank baasintressimäära langetab,“ ütles uudisteagentuurile Bloomberg Okasan Securities Co valuutakaupleja Tsutomu Soma.

„USA ja Jaapani majandus võivad sel aastal vajuda regressiooni ja USA keskpank võib järgmisel koosolekul märtsis alandada baasintressimäära 3 protsendilt 2,5 protsendini,“ ütles endine Jaapani aserahandusminister Toyoo Gyohten Bloombergile antud intervjuus.

Ühendriikide valuuta kauples täna hommikul euro vastu 1,4685 dollaril (10,65 kroonil dollari kohta).

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. February 2008, 10:45
Otsi:

Ava täpsem otsing