Taani pankur: õige aeg panustada erakapitalifondidele

Agnes Ojala 20. veebruar 2008, 17:17

Danske Capitali analüütik Mads Jensen usub,
et just praegu on õige aeg investeerida erakapitalil (private equity)
põhinevatesse fondidesse.

„Minu arvates on just praegu õige aeg private equity fondidesse investeerida, kuna olukord aktsiaturgudel on muutunud heast mõõdukaks. Mitmed finantsinvestorid on endale praegu private equity fonde kokku ostnud, samas on neil nüüd tekkinud vajadus likviidsuse järele. Seetõttu üritavad nad mis tahes hinnaga oma fonde sekundaarturul maha müüa,“ rääkis Jensen.

Samas tuletas analüütik ka meelde, et selliste fondide puhul tuleks investeerida pika perspektiiviga, 7-10 aastaks. „See on pensioniraha. Kui tahate lühiajaliselt investeerida, siis ärge neid fonde valige,“ märkis ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. February 2008, 17:23
Otsi:

Ava täpsem otsing