Milder: loodetavasti võtab riik 600 miljoniga midagi mõistlikku ette

Agnes Ojala 21. veebruar 2008, 16:25

Baltika juht Meelis Milder loodab, et kui
riik võtabki Eesti Energiast suure hulga dividende välja, siis tuleb sellest ka
midagi head.

„Tegu on äriühinguga nagu iga teine. Seda, kuidas riik oma tulusid läbi monopoolse äriühingu juhib, tuleb neilt endalt küsida,“ kommenteeris Milder riigi otsust võtta Eesti Energiast 652 miljonit krooni dividende.

„Kui räägite elektri hinnast ja dividendide väljavõtmisest, siis üks võimalus on, et riik jätab inimestele raha kätte. Kui ta aga 600 miljonit ettevõttest välja võtta otsustas, siis loodetavasti võtab ta sellega ka midagi mõistlikku meie kõigi jaoks ette,“ avaldas Milder lootust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. February 2008, 16:25
Otsi:

Ava täpsem otsing