Maksuamet: uurime, kas mõni eestlane võis petuskeeme kasutada

Annika Matson 26. veebruar 2008, 17:14

Saksa rikkurid, kes Liechtensteini
pangasaladusele lootes maksudest kõrvale hiilisid, on suures osas juba
paljastatud, nüüd on äkki põhjust väriseda mõnel eestlasel, sest maksuamet
plaanib uurida, kas ka mõni eestlane petuskeeme kasutas.

Maksu- ja Tolliameti kontrolliosakonna juhataja Egon Veermäe ütles aripaev.ee-le, et amet ei ole selle juhtumi asjus Saksamaale veel päringuid teinud. Samuti ei ole hetkel kindlaid plaane päringute selle tegemiseks.

"Esialgu püüame saksa kolleegidelt saada infot selle kohta, kas mõni eestlane võis petuskeeme kasutada. Kui see nii on, peaks see info ka Maksu- ja Tolliametini jõudma," kommenteeris Veermäe. Ta lisas siiski, et päringu tegemine sõltub konkreetsetest asjaoludest ja seda ei saa hetkel spekuleerida, kas võib selline vajadus tekkida või mitte. "Kui vajadus tekib ja maksuhaldur näeb andmetes lisaväärtust, siis oleme pakutavatest andmetest loomulikult huvitatud," rääkis ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. February 2008, 17:13
Otsi:

Ava täpsem otsing