Tööandjad nõuavad riigiametnike palkade kohest külmutamist

Hille Tressum 26. veebruar 2008, 15:39

Tööandjad nõuavad riigiametnike palkade
külmutamist juba sellel aastal.

Tööandjate keskliit kordab oma nõuet piirata riigiametnike palgakasvu juba sel aastal ja tuletab valitsusele meelde, et vastavasisuline pöördumine, millega ühinesid Eesti Ametiühingute Keskliit ja Eesti Kaubandus-Tööstuskoda, edastati koalitsiooninõukogule veel riigieelarve koostamise käigus.

Tööandjate Keskliit tuletab eelkõige IRLi esimehele Mart Laarile meelde, et riigiametnike palkade külmutamise nõue ei olnud IRLi nõue, vaid vastupidi – ametnikkonna palkade probleem võeti päevakorrast maha just IRLi ettepanekul.

Tööandjate keskliit avaldab kahetsust, et riigiametnike palkade küsimusse ei suhtuta sisuliselt, vaid eelkõige päevapoliitiliste huvide teravdamise eesmärgil.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. June 2008, 12:56
Otsi:

Ava täpsem otsing