Euroopa suurim IT-park ehitatakse Serbiasse

06. märts 2008, 21:04

India tegi rekordilise investeeringu
Euroopa IT-ärisse ning alustab peatselt 600 miljoni dollarilise IT-pargi
ehitustööd Põhja-Serbias.

Peatselt algavad 600 miljoni dollarilise ehk üle 6 miljardi kroonise IT-pargi ehitustööd, tutvustati CeBITi messil. Park ehitatakse Põhja-Serbias asuvasse linna Indjija, park peaks valmis saama aastaks 2013 ning oleks Euroopa suurim.

Pargi arendaja India Embassy Group värbab parki kuni 25 000 IT-spetsialisti.

Embassy Group on olnud üks viimastes ettevõtetest Google, IBM, Microsofti ja HP järel, mis on investeerinud Serbia IT-sektorisse. IT-investeeringud on pannud Serbia majanduse kiirelt kasvama. 2007. aastal oli riigi SKP märkimisväärsed 7 protsenti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. March 2008, 21:28
Otsi:

Ava täpsem otsing