Marrandi: ootame ära kohtuotsuse

Mariliis Pinn 28. märts 2008, 13:41

Rahvaliidu esimehe Jaanus Marrandi sõnul on
Villu Reiljani väidetava altkäemaksu uurimine juba nii kaua veninud, et
praeguses olukorras on targem tema sõnul ära oodata kohtuotsus.

„Tervitame, et jõuti süüdistuseni. Hea, et asi liigub. Ootame ära mõne kohtuinstantsi otsuse,“ ütles Marrandi aripaev.ee-le, lisades, et need kahtlustused on juba pikalt õhus olnud ja nüüd ei tohi kannatamatuks muutuda.

„Edasi tuleb seadusest lähtuda. Kui inimene mõistetakse õigeks, siis jäävad edasised spekulatsioonid ära. Kui vastupidi, peab ta riigikogust lahkuma ja ega tal kohta siis ka erakonnas pole,“ kommenteeris partei esimees Villu Reiljani käekäigu edasist saatust.

„See on karm süüdistus, mis nõuab konkreetseid tõendeid. Seni on see sõna sõna vastu. Me lävime ka endise esimehega ja tema on öelnud, et süüdistus ei pea paika,“ lisas Marrandi, kelle sõnul on ka prokuratuuri süüdistused siiani vaid sõnalised.

Marrandi sõnul on tegu keerulise juhtumiga ja kui oleks tegu sellise juhtumiga nagu Kiviõli linnapea Voldemar Trummi puhul, kus mees tabati teolt ehk altkäemaksu matkimisel, siis oleks asi ammu selge. „Antud juhtum on palju keerulisem ja mõistlik on ära oodata kohtu otsus,“ lisas ta.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. March 2008, 13:40
Otsi:

Ava täpsem otsing