Videoplaneti juht: teeme kõrghoone ka raskel ajal

Ralf-Martin Soe 02. mai 2008, 13:19

Videoplaneti juhi Ivar Vendelini
firma arendab koos Hansapanga ekstöötaja Hannes Raagi firmaga Mustamäele 29
korruselist kõrghoonet.

„Meil on väga konkreetne plaan, millega oleme tegelenud mitmeid aastaid. Praegu seisab arendus kõrvalkruntidega taga (paarisajaliikmelised garaažiühistud), mis asuvad ka teemaplaneeringus ja kes peavad seega kooskõlastuse meie plaanidele andma. Meie oleme omalt poolt visioonid juba teinud ja ootame vastust linnalt. Seega praegu me veel koppa maasse pole löömas. Pole kindel, kas seal midagi ka järgmisel aastal tegema hakkame. Siiski ma arvan, et teeksime kõrghoone ka raskel ajal. Heal asjal on alati turgu,“ kommenteeris Ivar Vendelin Tammsaare investeeringute OÜ plaane, mille kinnistud aadressidel Tammsaare tee 102a ja 104a on hiljuti vastuvõetud kõrghoonete teemaplaneeringus.

Detailplaneering on algatatud 2007. aasta aprillis. Plaanitakse ehitada üks 29 korruseline elu-ja ärihoone ja üks 10 korruseline elu-ja ärihoone.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. May 2008, 13:17
Otsi:

Ava täpsem otsing