Norma väikeaktsionär: see on finantskuritegu!

07. mai 2008, 14:52

Barclay hotelli omanik ning Norma
eraisikust väikeaktsionär Urmas Uustal ütles aripaev.ee-le, et see, mida Norma
praegu teeb, on võrreldav finantskuriteoga.

"Inimesed ostavad ju aktsiaid selleks, et nende pealt dividende teenida," ütles Uustal Norma tegevust kommenteerides. Firma hoiab arvel üle 600 miljoni krooni raha, ent ei maksa omanikele korralikke dividende. "Kaua võib!" hüüatab ta emotsionaalselt ning lubab, et läheb kindlasti kohale aktsionäride koosolekule, et oma seisukohta väljendada.

"Aktsia hind ei vasta ettevõtte väärtusele," rõhutas väikeaktsionär ning ütles, et talle pole üldse arusaadav, mis selle rahaga tehakse, mis arvel seisab. "See, mis toimub, ei ole 49 protsendi aktsionäride huvides," rõhutas väikeaktsionär.

Uustalil on aktsiaid enam kui 5,5 miljoni krooni eest ning ta on suuruselt teine eraisikust aktsionär.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. May 2008, 15:02
Otsi:

Ava täpsem otsing