19. mai 2008 • 1 min
Jaga lugu:

NCC Ehitus ehitab Haaberstisse 770 korterit

NCC Ehitus paneb kolmapäeval nurgakivi selle aasta suurimale elamuarendusprojektile – 48 kortermajaga Pärnaõue elurajoonile Haaberstis.

Ligi miljardikroonise investeeringu tulemusena valmib Pärnaõues 48 uut maja, milles on 770 korterit. Tegemist on esimese nii mahuka elamuehitusprojektiga, kus lüüakse kopp maasse pärast Eesti kinnisvaraturu stabiliseerumist.

Eelmisel nädalal teatas YIT Ehitus, et alustab uute majade ehitamisega Tallinnas Kadaka teel ning Keilas Põhja tänaval. 2008. aasta sügis-talveks peaks valmima kokku 175 uut korterit.

NCC Ehitus AS on Skandinaavia ehituskontserni kuuluv ettevõte. 2007. aasta konsolideeritud ja auditeeritud majandustulemuste kohaselt suurenes ettevõtte käive 59,7 protsenti, ulatudes aasta lõpuks 696,2 miljoni kroonini. Firma teenis kasumit 117,5 miljonit krooni, mida on 76,8 protsenti rohkem kui 2006. aastal. NCC Ehitus andis 2007. aasta lõpuks tööd 63 inimesele.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt