Tallinna Sadam annab olümpialastele miljon krooni

Annika Matson 12. juuni 2008, 16:13

AS Tallinna Sadam ja Eesti Olümpiakomitee
(EOK) sõlmisid täna Estonia teatri talveaias toimunud EOK traditsioonilise
tiitlivõitjate autasustamisetseremoonia raames sponsorlepingu ühe miljoni
kroonises summas.

Tallinna Sadam on olnud EOK suursponsor juba aastaid ning tänavune sponsorsumma on suunatud ennekõike Eesti sportlastele olümpiaks ettevalmistumise ja Pekingi olümpiamängudele lähetamise toetuseks, teatas ettevõte. Tallinna Sadama nõukogu esimehe Neinar Seli sõnul on Eesti spordi toetamine Tallinna Sadama jaoks auasi ning järjekordsel olümpia-aastal on Sadamal heameel anda oma panus Eesti sportlaste osalemisele maailma suurimal spordipeol.

"Eesti sportlaste ettevalmistus ja edukad esinemised rahvusvahelistel võistlustel sisendavad meile lootust, et ka olümpiamängudel Pekingis on võimalik uhkust tunda meie sportlaste saavutuste üle ning kinnistada üha tugevamalt Eesti mainet maailma ühe väikese, kuid tubli spordiriigina,” märkis Seli.

Tallinna Sadamast osalesid sponsorlepingu allkirjastamisel nõukogu esimees Neinar Seli ja juhatuse esimees Ain Kaljurand.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. June 2008, 16:21
Otsi:

Ava täpsem otsing