Trend24 rapsib endiselt rahapuuduses

24. juuli 2008, 13:56

Meelelahutusuudiste portaalil Trend24 lasub
krediidiinfo andmetel riigi ees veidi üle 112 000 kroonine maksuvõlg.

Maksehäireregistri andmetel on meelelahutusportaali Trend24 haldaval Trendmedia OÜ-l tasumata 112 373 krooni, millele lisandub ka intressivõlg.

Maksu- ja tolliameti andmetel on ettevõttel tasumata 36 830 krooni tulumaksu, 69 441 krooni sotsiaalmaksu, 1893 krooni ulatuses töötuskindlustusmakseid ja 4209 krooni kohustusliku kogumispensioni makseid.

Kuu aega tagasi kirjutas Eesti Ekspress, et rahalistes raskustes vaevlev Trend24 töötajad pole märtsikuust saadik palka saanud. Trendmedia juhatuse liige Marilin Vikat vahetas Ekspressi sõnul elukohta ja mobiiltelefoni numbrit, kuna ettevõtte teine juhatuse liige Kadi Viljak sundis teda SMS-laenu võtma ja sellest töötajatele palka maksma.

Trend24 valmimisele aitavad kaasa endine MTÜ Eesti Euroopa Liikumine tegevjuht Anna-Maria Galojan, keda kahtlustati alles hiljuti MTÜ rahade kasutamises isiklikuks tarbeks. Veel teevad Trend24s kaasa USA eeskujul tehtud sarjast Lihtne Elu tuntud Triin (endine Tulev) Pilt ning erikorrespondendi ametit peab modell Evely Ventsli.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. July 2008, 12:18
Otsi:

Ava täpsem otsing