Tallegg müüs juulis linnuliha esmakordselt üle 1000 tonni

05. august 2008, 09:34

Tallegg müüs juulis esmakordselt Eestis ühe
kuuga üle 1000 tonni linnuliha ja linnulihatooteid. Võrreldes eelmise juuliga
oli kasv 8%.

Suviseid marinaadis grill-lihasid ja šašlõkke ostsid tarbijad kokku 153 tonni, mis ületab eelmise aasta müügimahu 21%, teatas ettevõte. „Juulikuu kanalihamüük oli Eestis arvestades üldist majanduse jahtumist üllatavalt edukas – Talleggis sündis uus müügirekord,“ lausus ASi Tallegg juhatuse esimees Teet Soorm.

„Müüsime juuli jooksul 1002 tonni liha ja lihatooteid – see on isegi rohkem kui jaanikuul, mil on tavaliselt plahvatuslik suvelihade müügikasv. Võrreldes eelmise juuliga oli kogu müügi kasv 8%. Talleggi toodete müügi pidev hoogustumine näitab ka seda, et majandussurutises toidu pealt säästvad tarbijad Talleggi toodete tarbimist vähendanud ei ole. See annab tunnistust, et eestlase jaoks on tähtis kvaliteetne ning kodumaine toit.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. August 2008, 09:34
Otsi:

Ava täpsem otsing