Mardna: lastetusmaks tooks riigile paar miljardit

21. august 2008, 16:16

Tervishoiuameti järelevalveosakonna
juhataja Peeter Mardna ütles intervjuus Maalehele, et tuleks kehtestada
lastetusmaks, mis tooks paar miljardit krooni aastas.

Tema sõnul kulub ühele lapsele kuus umbes 3000 krooni. "Seega olen oma laste peale enne nende tööleasumist kulutanud kokku 1,5 miljonit krooni. Minu kõrval on paar kolleegi, kellel ei ole lapsi ja kes on saanud need miljonid oma hüvanguks kulutada - välismaareisid, suured korterid, ilusad autod," põhjendab Mardna maksu vajadust.

Ta meenutas, et meil on ka solidaarne ravisüsteem - maksu tasuvad ka need, kes on kogu aeg terved. "Miks ei võiks ka laste kasvatamine samamoodi solidaar shy;ne olla, et kõik annavad selleks oma osa? Ei saa nii elada, et ühed ainult maksavad ja teised ainult tarbivad," märkis ta.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. March 2009, 08:59

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing