Kogu Maag Grupi käive kasvas 73 protsenti

27. august 2008, 10:19

Maag Grupi konsolideeritud käive kasvas
2008. aasta esimesel poolaastal võrreldes 2007. aasta sama perioodiga 73
protsenti ligi 859 miljoni kroonini.

Maag Grupi nõukogu esimehe Roland Lepa sõnul on käibekasvu taga muuhulgas ka grupi laienemine, teatas grupp. „Oleme aastate jooksul teinud suuri investeeringuid paljudesse oma tütarettevõtetesse ning tänu sellele on ka mahud kasvanud,” selgitas Lepp.

Ta lisas, et rahul ollakse ka grupi eiste majandusnäitajatega. Maag Grupi suurematel ettevõtetel kasvas käive vastavalt Maag Piimatööstusel ligi 83%, ulatudes 168,5 milj kroonini ning Maag Lihatööstusel ligi 11%, ulatudes 119,8 milj kroonini.

Maag Grupi kasum kasvas võrreldes 2007. aasta esimese poolaastaga ligi 7 protsenti. „Kuna tegime piima-ja lihatööstusesse eelmisel aastal suuri investeeringuid, siis on kasumikasv tagasihoidlik, kuid arvestades praegust majandussituatsiooni, on see siiski hea tulemus“, hindas Roland Lepp.

Lepa hinnangul annavad tehtud investeeringud võimaluse toota efektiivsemalt ning konkurentsivõimelisemaid tooted, mis kindlustavad nii Maag Piimatööstuse ja Maag Lihatööstuse jätkuva kasumlikkuse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. February 2009, 14:18
Otsi:

Ava täpsem otsing