Christel Karits • 23. oktoober 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Trikimees elusuuruses suurhallis publiku ees

Tänu haruldastele tehnilistele lahendustele saab etendusest Trikimees - 100% Live osa vaid Saku Suurhallis, kus juba kesknädalal algas ülikeeruliste konstruktsioonide ehitamine.

Trikimees Jürgen Veber on ühes intervjuus kinnitanud, et enne uue triki või illusiooniga publiku ette astumist tahab ta olla 110% kindel, et see ikka õnnestub, ning seetõttu eelneb igale uuele trikile pikk katsetamisperiood.

25. oktoobril toimuvat suurt etendust on Trikimees enda sõnul kaks aastat ette valmistanud ning on trikkide täiustamise nimel ürituse toimumist mitu korda edasi lükanud. Nüüd on illusionisti kinnitusel kõik nii, nagu peab, ja homme jõuab show publikuni.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt