Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kohutavad kohtingud ja õnnelik lõpp

  Peaosades näeb romantikutest koomikuid Kate Hudsonit, kes publikut võlunud unistustenaise rolliga komöödias "Kümme põhjust, kuidas kutist lahti saada", ning mitte väga kaua aega tagasi meie kinodes jooksnud "Õnnetooja Chuck'i" peaosalist Dane Cooki.
  Tank (Dane Cook) on võrdväärselt osav nii naiste võlumises kui ka nende eemalepeletamises. Just viimasest saabki tema põhiline teenistus. Mees on vastikuks olemise alal vaieldamatu proff ning tellimusi õnnetutelt suguvendadelt sajab ustest ja akendest.
  Süsteem on lihtne ja hämmastavalt toimiv: kui mõni kutt maha jäetakse, palkab ta Tanki. Tank tõstab tüdruku esimesel kohtumisel pealepoole pilvi, kuid juba järgmisest teeb õudusunenäo. Pärast taolist jubedust jookseb tüdruk ummisjalu oma hüljatud eksi käte vahele ja peagi helisevad pulmakellad.
  Kui sama juhtub Tanki parima sõbra Dustiniga, pakub ta loomulikult kohe abi ja seisab silmitsi oma elu suurima väljakutsega.
  Dustini tüdruksõber (Kate Hudson) näeb Tanki blufist läbi ning õige pea tabab külmaverelist proffi totaalne segadus: ühelt poolt peaks ta olema ustav Dustinile, samas aga ei suuda kuidagi alla suruda tundeid oma parima sõbra pruudi vastu.
  Karmi kesta all on romantilisem süda, kui arvata võis, ning tõeline armastus paneb Tanki tüdrukut päästma tõpra ehk Tanki enda käest. Mees keerab oma senistele hullustele veel mitu vinti peale.
  Kuigi romantiline komöödia, pole kindlasti tegemist ainult naistekaga. Eelesilinastusel kostis saalist tugevama poole naeru rohkemgi. On küll romantikafilmile omased etteaimatavad keerdkäigud ja lõpp, kuid kõik on köitvalt mängitud, dialoog on vaimukas ja tihe ning saanud ka väga hea eestikeelse tõlke.
  Kahes tähtsamas kõrvalosas Jason Biggs ja Alec Baldwin, lavastas Howard Deutch.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Nõustajad: tehinguturg kukkus, aga vaba raha otsib sihte – ka Eestis
Pärast rekordilist aastat tehingumaastikul on tehingute maht tänavu langenud ning turul valitseva ebakindluse tõttu võib oodata eelneva aastaga võrreldes mõnevõrra madalama aktiivsuse jätkumist, kuid PwC tehingute nõustamise eksperdid Raul Ruubel ja Sass Karemäe soovitavad vaadata karuturust kaugemale ja keskenduda pikale perspektiivile.
Pärast rekordilist aastat tehingumaastikul on tehingute maht tänavu langenud ning turul valitseva ebakindluse tõttu võib oodata eelneva aastaga võrreldes mõnevõrra madalama aktiivsuse jätkumist, kuid PwC tehingute nõustamise eksperdid Raul Ruubel ja Sass Karemäe soovitavad vaadata karuturust kaugemale ja keskenduda pikale perspektiivile.
Maailma suurim kaevandusfirma teenis kopsaka kasumi Ettevõte maksab rekordilist dividendi
Kaevandushiid BHP Group teenis tänu kivisöe ja teiste toorainete hinnatõusule kopsaka kasumi, lisaks teatati rekordilisest dividendist, vahendab Reuters.
Kaevandushiid BHP Group teenis tänu kivisöe ja teiste toorainete hinnatõusule kopsaka kasumi, lisaks teatati rekordilisest dividendist, vahendab Reuters.
Reaalajas börsiinfo
Kui juhid, siis tee seda hästi
Juhi töö on raske. Loomulikult mitte füüsiliselt, vaid vaimselt ja eelkõige emotsionaalselt. Vastutus ja pinge on suur. Uuringud näitavad, et 50-70% sellest, kuidas töötajad tajuvad organisatsioonis valitsevat õhkkonda, sõltub ühe inimese-liidri-tegevusest.
Juhi töö on raske. Loomulikult mitte füüsiliselt, vaid vaimselt ja eelkõige emotsionaalselt. Vastutus ja pinge on suur. Uuringud näitavad, et 50-70% sellest, kuidas töötajad tajuvad organisatsioonis valitsevat õhkkonda, sõltub ühe inimese-liidri-tegevusest.
TOP: Pereettevõtete ladviku moodustavad kaubandusärid
Teist korda välja antava Pereettevõtete TOPi esikümnesse maandusid sel aastal ennekõike kaubandusettevõtted, mis tegustsevad veondus- ja transpordisektoris. Esikümne autasustamine toimub esimesel
Teist korda välja antava Pereettevõtete TOPi esikümnesse maandusid sel aastal ennekõike kaubandusettevõtted, mis tegustsevad veondus- ja transpordisektoris. Esikümne autasustamine toimub esimesel
Šiauliai pank peatas rublamaksed, Venemaa marus
Alates tänasest peatas Leedu Šiauliai pank kõik maksed Vene rublades, mis tõi juba sellest teatamise ajal kaasa Venemaa tormilise reaktsiooni.
Alates tänasest peatas Leedu Šiauliai pank kõik maksed Vene rublades, mis tõi juba sellest teatamise ajal kaasa Venemaa tormilise reaktsiooni.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.