Kaitsepolitsei juht kutsus konkurentide peale koputama

16. detsember 2008, 18:50

Kaitsepolitsei juht Raivo Aeg kutsus
tänasel pressikonverentsil südametunnistusega kodanikke ülejäänute peale
kaebama. Keskerakonnaga seotud korruptsiooniuurimised said kodanike vihjetest
palju tuge.

"Me ei kavatse sellepärast veel püssi põõsasse visata ega oma tegevust lõpetada," kommenteeris Aeg Tallinna linnapea Edgar Savisaare keskpäevast jõulist avaldust, kus ta kaitsepolitseid ja prokuratuuri poliitilise tellimuse täitmises süüdistas.

Aeg selgitas, et omavalitsustes peaks võrdsetel alustel käima nii sotsiaalsete hüvede kui ka äriliste tellimuste jagamine. "Väga paljude kodanike kodanikutunne on ärganud ja nad on meid abistanud. Mul ei jää siin üle muud, kui julgustada kodanikke oma muresid meile teada andma ja me saame neid ehk aidata," rääkis Aeg.

Kaitsepolitsei juht nentis aripaev.ee küsimusele vastates, et neil pole statistikat, kui palju majanduslangus kaebusi juurde toonud on. "Meil pole statistikat, kuid heameel on, et (meile kaebavad - toim) inimesed tahavad elada õigusriigis," ütles Aeg.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. December 2008, 18:50
Otsi:

Ava täpsem otsing