18. detsember 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Priit Hõbemägi: 4. detsember parbusepäevaks!

Iga aasta 4. detsembril võiks hakata tähistama pistise- ja korruptsioonivastast parbusepäeva, kirjutab Eesti Ekspressi peatoimetaja Priit Hõbemägi.

Püha Parbuse päeval võiksid inimesed kaitsepolitseile oma pistisekogemustest tõtt rääkida ilma tagajärgi kartmata, viitas Hõbemägi 4. detsembril korruptsioonikahtluse tõttu vahistatud Tallinna linnavalitsuse ametnikule Ivo Parbusele.

Elame 21. sajandil, aga meie riigi pealinnas toimuv on tema sõnul hullem kui vene muinasjutus.

Praegu toimuv puhastus (maadevahetuse protsess, Rävala ärimaja müük, Tallinna, Pärnu jt linnavalitsuste uurimine) on Ekspress peatoimetaja kinnitusel sisuliselt esmakordne tõsine katse korruptsioonisüsteemi lõhkuda. Aitab ringkaitsest, nõuame head ja läbipaistvat valitsemist, kirjutas Hõbemägi.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt