Erki Kert: Kalevil pole lihtne börsilt lahkuda

19. veebruar 2009, 14:52

LHV Balti analüüsiosakonna juht Erki Kert
ei usu, et Kalevil praegu börsilt lihtne börsilt lahkuda oleks, kui see aga
juhtuma peaks, siis ta investoritele väga suurt kadu ei näe.

„Tuleb arvestada sellega, et Kalevil on päris palju aktsionäre. Neid inimesi, kes usaldavad praegu Kalevit ega ole oma aktsiatest loobunud, kuigi minevikus on nii- ja naapidi neid võimalusi pakutud, siis ega börsilt lahkumine väga lihtne tõenäoliselt ei ole,“ kommenteeris Kert. „Seda enam, et ega seda raha ka niisama vabalt ringi liigu igal pool.“

Kerdi hinnangul ei ole Kalev kunagi olnud nii tähelepanu keskpunktis, et sellest nüüd väga suur kadu Tallinna börsil tekiks. „Pigem on nad nagunii olnud väga paljude investorite jaoks tähelepanu alt väljas. Selles mõttes ma väga suurt kadu Kalevi börsilt lahkumises küll ei näe,“ põhjendas Kert. „Eelkõige on kadu nende investorite jaoks, kellel Kalevi aktsiad endiselt alles on, teiste jaoks ma väga ei usu, et kadu on.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. February 2009, 17:46
Otsi:

Ava täpsem otsing