Ifi kindlustustegevust saadab Venemaal edu

02. märts 2009, 14:02

Põhjamaade juhtiv kahjukindlustusselts If
P C Insurance teatas Peterburis toimunud pressikonverentsil 548 miljoni
euro suurusest tulemist, kindlustusmaksete kogusumma oli 4,1 miljardit
eurot.

Vaatamata ärevale olukorrale finantsturgudel, oli If P C Insurance tehniline tulem 2008. aastal stabiilne ja moodustas 548 miljonit eurot. 2007. aastal teenis kindlustusselts 565 miljonit eurot.

If Baltikumi ja Venemaa äriüksuse juht Timo Vuorinen kommenteeris: „Venemaa turul oodatakse kahjukindlustuse edasist kasvu ning seepärast jätkab If pikemas perspektiivis Venemaale investeerimist. Meie majandustulemused jäävad vaatamata finantskriisile stabiilseks, seepärast tunneme end Venemaa turul kindlalt.”

Sampo gruppi kuuluv If kavatseb Venemaal täielikult ühendada kaks juriidilist üksust , ZAO "If Strahovanije" ja SOAO «Region». Viie aasta jooksul loodab If kindlustusmaksete kogusumma Venemaal kahekordistada ning 10 aasta jooksul jõuda Venemaa 20 suurema kindlustaja hulka.

If Venemaa kindlustusseltsi SOAO „Region” 2008. aasta juunis. Kohe pärast seltsi omandamist asuti selles juurutama Ifi standardeid. Ettevõtete integreerimine Ifi struktuuri pole veel lõppenud, kuid esimesed sammud osutusid edukateks, märkis kindlustusselts.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. March 2009, 15:16
Otsi:

Ava täpsem otsing