Keskpartei: Ansipi valitsus õhutab kurja tegema!

23. märts 2009, 17:47

Keskerakonna peasekretäri Priit Toobali
hinnangul kihutab Reformierakond inimesi üles kurja tegema ning süüdistab
Keskerakonda ja Edgar Savisaart jätkuvalt kõigis maailma hädades.

„Reformierakond korrutab meedias nagu katkine plaadimängija, et Tallinna otsus öösiti mõneks tunniks tänavavalgustus välja lülitada toob kaasa kuritegevuse tohutu kasvu. Üha enam tundub, et oravapartei mitte ei karda, vaid hoopis loodab seda ning seetõttu ka inimesi aktiivselt kuritegudele üles kihutab,“ arvas noorpoliitik parteikontorist laiali saadetud pressiteates.

„Kui peaks täituma Reformierakonna soovunelm ning kuritegevus lähiajal Tallinnas tõesti tõuseb, siis on see ennekõike Rein Langi juhitava justiitsministeeriumi ultraliberaalse poliitika tagajärg. Nimelt on viimastel aastatel ennetähtaegselt vabastatud tuhandeid vange, kellest tagasi vanglasse sattub statistiliselt iga neljas,“ süüdistas keskpartei peasekretär.

„Lisaks Langi mõtlematule tegevusele soodustab kuritegevust kindlasti ka Andrus Ansipi läbikukkunud valitsus tervikuna. Eestit tabanud majanduskriis tõstab kuritegevuse taseme kardetavasti rekordiliselt kõrgele. Maailma praktika on näidanud, et tööpuuduse kasv protsendi võrra toob kaasa kuritegevuse tõusu 2% võrra ning USA andmetel kohati koguni 5% võrra. Eestis läheneb töötus teatavasti aga lausa 10-le protsendile,“ väitis Toobal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. March 2009, 19:16
Otsi:

Ava täpsem otsing