Padar: riik ei tohi langeda sotsiaalsesse kriisi

09. juuni 2009, 21:02

Töötuskindlustusmakse tõstmine on
proportsiooni küsimus, kuid ilma selleta välja ei tule. Kõige tähtsam
on, et riik ei langeks raskel ajal sotsiaalsesse kriisi, sõnas
eksrahandusminister Ivari Padar.

Eksrahandusminister ja riigikogu sotsiaaldemokraatide fraktsiooni liige Ivari Padar ütles, et töötuskindlustusmakse määr tõstmine 4,2%le või 4,5%le on proportsiooni küsimus. "Selge on see, et me peame seisma selle eest, et töötuskindlustus oleks olemas ning, et see oleks proportsionaalne ja mõistlik."

"Eks ta ole maksutõus ehk see millest ma olen rääkinud – muidu välja ei tule. Selge, et vähemusvalitsus sooviks seda teha läbi muude võimaluste. Kõige tähtsam on üks – et riik ei langeks raskel ajal sotsiaalsesse kriisi. See aitaks tasakaalu hoida," märkis Padar.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. June 2009, 21:03
Otsi:

Ava täpsem otsing