Zincpot süstib tehnoloogiasse 16 miljonit krooni

31. juuli 2009, 12:06

Zincpoti kuumtsinkimistehas investeeris
tehnoloogiasse 16 miljonit krooni. Selle tarvis suurendasid aktsionärid
aktsiakapitali 14 miljoni krooni võrra, teatas ettevõte.

„Uus tehnoloogia võimaldab kvaliteetselt kuumtsinkida kasvõi sõrmkübara suuruseid esemeid, eelkõige vajatakse sellist tehnoloogiat aga tihtipeale keermestatud kinnitusdetailide tsinkimiseks“ ütles Paldiski Tsingipada ASi ehk Zincpoti tegevjuht Peeter Poolake.

Poolake lisas, et pisidetailide kvaliteetse kuumtsinkimise järgi eksisteerib meie äriregioonis rahuldamata nõudlust, samuti aga tingisid tehnoloogia täiustamise vajaduse sügisel Zincpoti jaoks käivituvad pikaajalised koostöölepingud mitme Skandinaavia päritolu suurettevõttega. Balti riikide uusima ja moodsaima kuumtsinkimistehasena peab Zincpot tähtsaks tehnoloogia järjepidevat täiustamist.

„Tellimuste nimel konkureerimisel eelistavad kliendid üha enam kaasaegse sisseseade ning paindliku töökorraldusega ettevõtteid, kelle teenuste valik on lai ning hinnad atraktiivsed,“ lisas Poolake.

Zincpot alustas Paldiski Tehnopargis tööd detsembris 2008.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. July 2009, 12:06
Otsi:

Ava täpsem otsing