Pruuli: vanalinn ja ilusad tüdrukud on üle ekspluateeritud

07. august 2009, 14:58

Ärimees Tiit Pruuli hinnangul on Eesti
eduka turismisihtkohana raskestikasutatav paik. "Traditsiooniline turismihooaeg
on lühike, kliima poolest ebasõbralik, igas mõttes eksootikat vähevõitu," kurdab
ta.

"Niisiis on vaja rohkem nutikust, et inimesi siia meelitada. Ja meelitada tasub neid seepärast, et nad toovad siia oma raha ja väikeriik peab paratamatult oma tutvustamisega rohkem tegelema kui suured riigid," ütleb Pruuli vastates Äripäeva päevaküsimusele, kas Eesti on turismisihtkohana mõttetu paik.

Pruuli arvates on Eestis olnud vähe vaimukaid ideid.

"Tallinna vanalinn ja ilusad tüdrukud on looduse poolt antud ja juba üle ekspluateeritud ressursid. Tasuks genereerida uusi ideid, eriti öko- ja seiklusturismi valdkonnas. Turistid tuleks julgemini viia Tallinnast välja – väikesaartele ja Setumaale näiteks," mõtiskleb ettevõtja.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. August 2009, 07:40
Otsi:

Ava täpsem otsing