A. Le Coqi müük kahanes 10 mln liitri jagu

28. august 2009, 19:45

AS A. Le Coqi kogumüük jaanuarist juunini
moodustas 58 miljonit liitrit. Võrreldes eelmise aastaga kahanes müük 10 miljoni
liitri võrra.

Lahjade jookide ja siidrite müük kasvas esimese poolaasta jooksul, samal ajal kui mineraalvee ja longdrinkide müük kahanes. Õllede müük kahanes vähesel määral, selgus Olvi grupi esimese poolaasta tegevusaruandest.

AS A. Le Coqi turupositsioon kõige tähtsamas toodetegrupis paranes. Ettevõtte netomüük jaanuarist juunini oli 33,7 miljonit eurot, kahanedes eelmise aastaga võrreldes 12,9% võrra või 5,0 miljonit eurot.

AS A. Le Coqi tegevuskasum jaanuarist juunini oli 5,7 miljonit eurot, mis moodustas 17% netomüügist. Sissetuleku kahanemine oli tingitud pingelisest hinna konkurentsist turul.

AS A. Le Coqi müük aprillist juunini moodustas 35 miljonit liitrit, mis kahanes võrreldes eelmise aastaga 12,4% või 5 miljonit liitrit. Teise kvartali netomüük moodustas 20,6 miljonit eurot. Tegevuskasumiks oli aprillist juunini 4,3 miljonit eurot.

A. Le Coq AS kuulub 100% A. Le Coq Groupile, mille emaettevõte on Soome Olvi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. September 2009, 12:56
Otsi:

Ava täpsem otsing