Tallinlased võidavad vee hinna alanemisest üle 11 miljoni

30. september 2009, 16:11

Tallinna linnavalitsus kehtestas järgmiseks
aastaks veevarustuse ja reovee ärajuhtimise teenuse hinnad, mille kohaselt vee
hind Tallinnas ei tõuse, vaid langeb.

"Saavutasime selle ASi Tallinna Vesi juhtkonnaga peetud pingeliste läbirääkimiste tulemusel," ütles abilinnapea Jaanus Mutli. "Läbirääkimised ASi Tallinna Vesi juhtkonnaga osutusid meile väga tulemusrikkaks, sest kokkuvõttes saavutasime lepingujärgse 1,1protsendilise veehinna tõusu asemel ligi üheprotsendilise hinnalanguse," lisas ta.

Tallinna elanike rahakotti jääb veehinna alanemise tulemusena 2010. aastal alles 4,5 miljonit krooni. Ettevõtete tasu vee tarbimise eest langeb samal ajal üle kuue miljoni krooni. Kokku võidavad tallinlased ja Tallinna ettevõtted vee hinna alanemisest üle 11 miljoni krooni, teatas linnavalitsus.

Tänavu 9. septembril otsustas linnavalitsus moodustada ajutise komisjoni, mille eesmärgiks oli ASi Tallinna Vesi juhtkonnaga läbirääkimiste tulemusel peatada veehinna tõus pealinnas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. September 2009, 16:41
Otsi:

Ava täpsem otsing