Arco Vara üritab hiinlastega koostööd teha

02. november 2009, 20:44

Arutasime koostööd laiemalt, et leida
ühised huvipunktid, kommenteeris Arco Vara juhatuse esimees Lembit Tampere
tänast kohtumist Hiina ühe suurima teedeehituse konsultatsioonifirmaga CCCC
First Highway.

Tampere ütles, et tänasel Hiina-Eesti ärifoorumil kohtus Arco Vara firmaga CCCC First Highway. "Antud firma puhul on tegemist valdusettevõttega, mis tegeleb mitme erineva valdkonnaga, sealhulgas kinnisvara ja ehitusega. Arutasime koostööd laiemalt, et leida ühised huvipunktid. Konkreetsete projektideni me täna veel ei jõudnud," ütles Tampere.

CCCC First Highway on üks Hiina suuremaid teedeehituse konsultatsioonifirmasid, mis pakub täispaketi teenuseid: teede projekteerimine, tasuvusuuringud, ehituskonsultatsioon, testimine, sildade, tunnelite, kergliiklusteede jt infrastruktuurirajatiste ehitus jmt.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. November 2009, 21:35

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing