ÄP fototoimetus • 22. november 2009 kell 21:00

Lugeja arvab

Eesti kiidukooriga liitus MaailmapankKõik pingutama, meil on see võimalus! Ja WB-mehe viimane lõik on eestlaste kohta nagu rusikas silmaauku.Roheline koletis on seda kuuldes kindlasti vihast sinine. Ainult temal on õigus.Aga selles artiklis ei ole ju kuskil juttu ei Savisaarest ega rohelisest värvist...

Reformierakonnal maksmata 5,5 mlnValimiskampaania maksumusele tuleb piir panna. Igal pool tehakse kärpeid, aga valimiskampaaniale raisatakse kümneid miljoneid.

East Capital ostaks Balti riikidest kõikeKallid inimesed East Capitalist. Ostke Arco vara hinnaga 0,20 EUR/aksia ja päästke väikeinvestorid. Pole ise küll Arco aksiaid kunagi ostnud, aga see on ikka õudne, kui saad 95% lossi.Ega ole need hinnad nii odavad ühti, kui tulusust riskiga hinnata. Pigem on East Capitalil huvi hindu kiidukõnega kergitada, et ka oma fondi näitajad paremad paistaks.

Autor: ÄP

Hetkel kuum