• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lugeja arvab

  Tööjõumaksudele tuleks kehtestada lagi, leiab Erik TerkKui meil on tööjõumaksude osa kõrge, siis tahaks teada, kuhu see raha pannakse? Soomes pole küll pensioni maksmisega probleeme ja pension ületab kordades meie oma.Sisuliselt on sotsiaalmaksul lagi peal juba ammu, kuivõrd väga suur kõrgepalgaliste inimesete töötasudest võetakse välja dividendidena. Äripäev tegi mõni aeg tagasi üsna hea artikli näiteks advokaatidest. Samuti on suur osa ettevõtete juhte tööl mitte palgalisena, vaid pakuvad maksuseaduse mõttes juhtimisteenust läbi oma osaühingu. Seega peab maksusüsteemi tervikuna üle vaatama ja mitte piirduma üksikute "hõbekuulide" otsinguga.Eesti kannatab välja elanikkonnast 3% ametnikke. Kui see oleks näiteks 40 800, siis, arvates maha presidendi, peaministri ja 101 parlamentääri, jääks alles 40 697 maksumaksja arvel raha saajat. Ja kui on vaja liiklusvõmmi või maksuametnikku tööle võtta, tuleb kellestki eespool loobuda, nt lasta lahti president.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Dow ja S&P 500 tõusid uute rekorditeni
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.