• OMX Baltic−0,29%293,88
  • OMX Riga0,02%916,92
  • OMX Tallinn−0,7%1 964,42
  • OMX Vilnius0,11%1 234,33
  • S&P 5000,47%6 615,28
  • DOW 300,11%45 883,45
  • Nasdaq 0,94%22 348,75
  • FTSE 100−0,19%9 259,02
  • Nikkei 2250,3%44 902,27
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,85
  • GBP/EUR0,00%1,16
  • EUR/RUB0,00%97,64
  • OMX Baltic−0,29%293,88
  • OMX Riga0,02%916,92
  • OMX Tallinn−0,7%1 964,42
  • OMX Vilnius0,11%1 234,33
  • S&P 5000,47%6 615,28
  • DOW 300,11%45 883,45
  • Nasdaq 0,94%22 348,75
  • FTSE 100−0,19%9 259,02
  • Nikkei 2250,3%44 902,27
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,85
  • GBP/EUR0,00%1,16
  • EUR/RUB0,00%97,64
  • 21.10.10, 18:43
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Potisepp: Kalev saab tuule tiibadesse

Naturaalse tooraine kasutamine oma toodetes annab Kalevile konkurentsieelise nii Soome kui ka Venemaa turul, sõnas Eesti toiduliidu juht Sirje Potisepp.
Täna teatas Kalev Chocolate Factory uus tegevdirektor Kaido Kaare, et tahavad maiustuste käivet suurendada Soomes ja Venemaal.
„Mul on hea meel, et Kalev saab uue tuule tiibadesse. Kalev on kogu aeg tubli olnud, aga omanike vahetustega on Kalevi potentsiaal kindlasti suurem. Ma eeldan, et emaettevõttest tuleb tuge juurde,“ sõnas Potisepp.
Potisepa sõnul suureneb Soomes samuti mahe-ja ökotoodete müük. „Usun, et Kalev loob (naturaalsete rasvade kasutuselevõtuga – toim) väga konkurentsieelise,“ sõnas Potisepp.

Artikkel jätkub pärast reklaami

Potisepp aga nentis, et Venemaal ei olda transrasvade mõjust teadlikud ja isegi Eestis ei tunta seda teemat veel piisavalt hästi. Samas ütles Potisepp, et vähemalt Eesti toidutöösturid püüavad oma tooteid tervislikumaks muuta.
Samas tõi Potisepp välja, et Eesti toiduained on konkurentsivõimelised igal pool eelkõige tänu väiksele E-ainete kogusele. „Käime ikka ringi ja vaatame, meil on väga hästi,“ sõnas Potisepp, kes oli äsja külastanud Pariisi toidumessi.

Seotud lood

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele