Kadrin Karner • 4. november 2010 kell 9:40

Savisaar: käitusin poliitiku keskmisel tasemel

"Minu laen oli avalik ja aus, unustasin selle mõneks kuuks deklareerimata, aga minu käitumine võis olla sama või isegi veidi parem kui Eesti poliitiku keskmine käitumine".

"Ma arvan siiski, et ma käitusin Eesti poliitiku keskmisel tasemel või isegi veidi paremini," ütles Savisaar Kuku raadio eetris olnud saates Linnatund.

"Minu laen oli aus ja avalik. Teine moment on see, et mina unustasin selle deklareerimata mõneks kuuks, tõsi küll," selgitas linnapea. Savisaar heitis meediale ette, et püütakse maha vaikida, kuidas Eesti Panga president Andres Lipstok jättis kuus järjestikust aastat deklareerimata talle kuuluva elamumaa Viimsis.

Oktoobri alguses ütles Savisaar, et laenas deklareerimata jäänud 2,7 miljonit krooni Liechtensteini ettevõtjalt Peter Kaiserilt, et täita abielulahutuse kokkulepet. Põhja prefektuur karistas Tallinna linnapead Edgar Savisaart 9000kroonise trahviga.

Hetkel kuum