Raivo Sormunen • 2. detsember 2010 kell 9:05

Eile liikus väga suur kogus Harju Elektri aktsiaid

Eile liikus börsiväliselt 1,039 miljonit Harju Elektri aktsiat, mis moodustab 6,2% ettevõtte aktsiapakist. Tehingu maht moodustab enam kui kolmandiku terve aasta jooksul elektriseadmete aktsiatega registreeritud börsivälistest tehingutest.

Harju Elektri kommunikatsioonijuht Moonika Vetevool andemeil ei ole ettevõtte juhatuse ja nõukogu liikmed ning Harju Elektriga seotud suuraktsionärid aktsiate müügist firmale teada andnud. Vetevoolu sõnul võib (aga ei pruugi) tehingu taga olla Danske Investi poolt hallatav  DCF Fund II - Baltic States, mis omas novembri alguses 1,9 miljonit Harju Elektri aktsiat.

 Juhul kui tegemist polnud aktsiate pantimise, pärandamise-kinkimisena, võis eilse tehingu kogumaht ulatuda 47 miljoni kroonini.

Harju Elektri aktsia maksab hetkel börsil 2,91 eurot (45,53 kroonil).

Hetkel kuum