Indrek Raudne: mupo tuleb laiali saata

Indrek Kald 10. jaanuar 2011, 10:38

IRLi Tallinna linnavolikogu fraktsiooni esimehe Indrek Raudse sõnul tuleb Tallinna munitsipaalpolitseiamet võimalikult kiirelt laiali saata.

"Munitsipaalpolitsei amet Tallinnas on ebaefektiive ja kulukas ning sarnaselt Pärnu linnale, tuleks see ka Tallinnas laiali saata," sõnas ta. Raudse sõnul on mupo kunstlik ja äärmiselt ebatõhus moodustis, märksa efektiivsem oleks jaotada mupo ülesanded laiali erinevate linnaametite vahel.

Raudse hinnangul näitab mupo juhi pistisekahtlus, et koormus linnakassale ei ole keskerakondlaste juhitud munitsipaalpolitsei ainus mure. "Munitsipaalpolitsei on ehe näide Savisaare autokraatlikust juhtimisstiilist ning soovist muuta Eesti pealinn riigiks riigis. Sellist ühe partei kontrolli all olevat kaheldava väärtusega moodustist ei ole linnal vaja," lausus ta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. January 2011, 10:38
    Otsi:

    Ava täpsem otsing