Järvik ja Lantin vabastati allkirja vastu

Indrek Kald 10. jaanuar 2011, 10:07

Põhja ringkonnaprokuratuuri eriasjade prokurör Kadri Väling ei pidanud pistise võtmises kahtlustatuna kinnipeetud Tallinna munitsipaalpolitsei keskerakondlasest juhi Kaimo Järviku ja talle pistise andmises kahtlustatava kohtutäituri Priit Lantini vahistamist vajalikuks.

Ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Maria-Elisa Tuulik ütles ERRi uudisteportaalile, et nii Järvik kui Lantin vabastati eile õhtul allkirja vastu.

Kaitsepolitsei pidas Järviku ja Lantini kinni laupäeval. Järvikule esitati kahtlustus kohtutäitur Lantinilt kokku 9500 euro ehk ligi 150 000 krooni suuruse pistise võtmises ning Lantin sai kahtlustuse pistise andmises.

Kahtlustuse kohaselt maksis Lantin Järvikule mullu jaanuarist kuni kinnipidamiseni selle eest, et  Järvik eelistas ja eelistaks Lantinit ka tulevikus tegelema mupo poolt määratud ja tasumata jäänud trahvide sissenõudmistega.

Nädalavahetusel toimusid läbiotsimised kahtlustatavate töö- ja elukohtades ning ka sõiduautodes. Läbiotsimiste eesmärk oli täiendava tõendusmaterjali kogumine.

Kriminaalasja menetleb kaitsepolitseiamet, uurimist juhib Põhja ringkonnaprokuratuur.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. January 2011, 10:07
    Otsi:

    Ava täpsem otsing