Toivo Tootsen saab Ardo Ojasalu asemel Tallinna Vee nõukogusse

Raivo Sormunen 06. aprill 2011, 15:57

ASi Tallinna Vesi aktsionärid United Utilities ning Tallinna linn otsustasid kutsuda tagasi nõukogu liikmed Andrew Prescotti ja Ardo Ojasalu ning nimetada uuteks nõukogu liikmeteks Philip Aspini ja Toivo Tootseni.

Toivo Tootsen on Tallinna linnavolikogu liige ning kuulus saadikuna kolme riigikogu koosseisu. Varem on Toivo Tootsen olnud Ajakirjanike Liidu esimees ja aseesimees ning töötanud Eesti Raadios ja Eesti Televisioonis ajakirjanikuna. Toivo Tootsen on ka ASi Tallinna Autobussikoondis nõukogu,  Kaitseliidu vanematekogu ning Keskerakonna liige.

Philip Aspin on United Utilities Groupi rahandusjuht ning on varem töötanud North West Wateris. Rahandusjuhina vastutab ta United Utilities Groupi rahastamise, finantsriskide juhtimise ning rahandustegevuse eest.

Alates 29. aprillist on ASi Tallinna Vesi nõukogu liikmeteks Robert John Gallienne, Leslie Anthony Bell (United Utilities), Simon Gardiner (United Utilities), Philip Aspin (United Utilities), Rein Ratas (Tallinna linn), Toivo Tootsen (Tallinna linn), Deniss Boroditš (Tallinna Linn), Mart Mägi (sõltumatu) ja Valdur Laid (sõltumatu).

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. April 2011, 16:12
    Otsi:

    Ava täpsem otsing