• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Miljonivõlgnik Viiol on edukas ettevõtja

  Endine kasiinosõltlane Avo Viiol tegutseb Ida-Virumaal juba aastaid eduka eraettevõtjana, ehkki viimati maksis ta omal ajal Kultuurkapitalilt riisutud ning mänguautomaatidesse lastud 8,5 miljonist kroonist riigile tagasi 2008. aasta lõpus, kui talt laekus 3470 krooni ja 25 senti, kirjutas Põhjarannik.

  Jõhvi vallavalitsus on Viioli firmalt Viru Äriteenindus aastaid konsultatsiooniteenust ostnud, peamiselt suuremahuliste hangete läbiviimisel. “Püsilepingut meil pole, ostame talt teenust keerulisemate hangete puhul, et mitte oma töötajaid liigselt üle koormata,” selgitas Jõhvi vallavanem Tauno Võhmar.
  Võhmar ütles, et Viioli teenuse maksumuse suurusjärk ühe hanke kohta on keskmiselt 1000 eurot, mõnikord vähem, mõnikord rohkem.
  Just Ida-Virumaa klientidele suunatud ning Jõhvis Kruusa tänavas juriidilist aadressi omav Viru Äriteenindus on Viioli käes alates 2005. aasta oktoobrist, enne seda tegutses firma teise omaniku ja nime all. Viimane majandusaasta aruanne, mis on äriregistrist kättesaadav, on tehtud 2008. aasta kohta ning selle aasta lõpuks oli Viioli firma jaotamata kasum 258 000 krooni ja 95 senti.
  Viiol ise on oma tegemistest rääkides tõrges, põhjendades seda asjaoluga, et temast kiputakse ajakirjanduses vaid halba kirjutama. Korduvale küsimusele, mis põhjusel ta pole oma võlast pikka aega sentigi tagasi maksnud, ehkki tema firma kasumit teenib, Viiol ei vastanud. “See on ebameeldiv teema ja kui te midagi muud ei küsi, siis ärge seda ka küsige,” sõnas ta.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Elektrienergia hinnatõus paneb aina rohkem kodusele päikeseenergia-jaamale mõtlema
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Eesti Energia viib Enefit Greeni börsile Lisatud intervjuu Aavo Kärmasega!
2016. aastast käima läinud projekt erastada riigile kuuluva Eesti Energia taastuvenergeetika tütarfirmast Enefit Green kuni 49 protsenti Tallinna börsil saab lõpuks teoks.
2016. aastast käima läinud projekt erastada riigile kuuluva Eesti Energia taastuvenergeetika tütarfirmast Enefit Green kuni 49 protsenti Tallinna börsil saab lõpuks teoks.