Jõelähtme volikogu umbusaldas Art Kuuma

Kadrin Karner 26. mai 2011, 16:59

Jõelähtme volikogu enamus otsustas täna häältega 9 poolt, 0 vastu ja 0 erapooletut avaldada umbusaldust volikogu esimees Art Kuumale, pidades viimase käitumist eksitava info levitamisel meedias ja volikogu liikmete seas valla mainet kahjustavaks.

9 Reformierakonna, Sotsiaaldemokraatliku ühenduse ja valimisliidu JAA nimekirjadest volikokku valitud saadikut tõid umbusaldusavalduses välja volikogu esimehe käitumise volikogu päevakorra koostamisel aprillis, kus ta meelevaldselt tõlgendas volikogu eestseisuse otsuseid. „Vale ilmsikstulekul üritas ta seda vassimisega ümber lükata, selle asemel, et oma eksimust tunnistada,“ seisab umbusaldusavalduses.

Samuti tõid umbusaldusavalduse algatajad välja Kuuma poolt meedias levitatud valeinformatsiooni valla poolt sõlmitud lepingutega kaasnevate õiguste ja kohustuste kohta.

Uue volikogu esimehe kandidatuuri hakkab volikogu arutama juuni lõpus toimuval järgmisel vallavolikogu istungi.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. May 2011, 16:59
Otsi:

Ava täpsem otsing