Jõelähtme vallavolikogu avaldas esimehele umbusaldust 

Katre Pilvinski 18. mai 2011, 09:32

Jõelähtme vallavolikogu esitas umbusaldusavalduse ajakirjanikele valetanud volikogu liikmele Art Kuumale.

Avalduses märgitakse, et Jõelähtme vallavolikogu liikmed on kaotanud usalduse volikogu esimehe Art Kuuma suhtes. Avaldusele on kirjutanud alla 9 volikogu liiget, kes kuuluvad praegusesse valla võimuliitu. Volikogus on kokku 17 liiget.

"Art Kuum on oma käitumisega kahjustanud Jõelähtme valla mainet ning ei sobi enam juhtima Jõelähtme Vallavolikogu. 1. Art Kuum käitus vääritult ja volikogu esimehele sobimatult, valetades vallavolikogu ja volikogu komisjonide liikmetele aprillikuu volikogu eestseisuse koosolekul päevakorra osas langetatud otsuste kohta. Vale ilmsikstulekul üritas ta seda vassimisega ümber lükata, selle asemel, et oma eksimust tunnistada. 2. Art Kuum kahjustas Jõelähtme valla mainet, esitades ajakirjandusele teadlikult vääririnformatsiooni ning pooltõdesid nii oma koalitsioonipartnerite kohta kui ka Jõelähtme valla poolt sõlmitud lepingutega vaetud õiguste ja kohustuste kohta. Allakirjutanud usuvad demokraatiasse, vaba mõtte õigsusesse ja volinike iseotsustamise võimesse. Allakirjutanud ei suuda aga taluda vassimist, valetamist ja avaliku arvamusega manipuleerimist. Selline käitumine on madal ega sobi kokku volikogu esimehe ametiga, sellest tulenevalt peab Art Kuum volikogu esimehe ametikohalt lahkuma," seisab avalduses. 

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. May 2011, 11:57

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing